Contact

Ελληνικός Πολιτιστικός Ορειβατικός Σύλλογος Φυλής (Ε.Π.Ο.Σ.Φυλής)
Αλιάνθου 5 ΦΥΛΗ 13351
Τηλ.210-2411148
φαξ: 210-2412099
Κιν.6981005737, 6973693552

Tραπεζικός λογαριασμός Συλλόγου
EUROBAΝK ΑΡΙΘΜΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ: 0026.0449.14.0200232769
ΙΒΑΝ : GR2402604490000140200232769
Όνομα ιδιοκτήτη λογαριασμού: Ε.Π.Ο.Σ.Φυλής

Follow

Τρίτη, Ιούλιος 07, 2020
Ανάβαση στην κορυφή LENIN (7.134μ.)
Ανάβαση στην κορυφή LENIN (7.134μ.)

Αγαπητοί φίλοι
Σύμφωνα με την σταδιακά πιθανολογούμενη και προσδοκώμενη επάνοδο στην κανονικότητα την οποία αναμένουν οι επιδημιολόγοι και η Πολιτεία, έχουμε αρχίσει να σκεφτόμαστε σε συνεργασία με τον κ.Συκάρη την προετοιμασία της αποστολής στην κορυφή Λένιν. [ ... ]

Περισσότερα...
Ηλεία. Φαράγγια Νεμούτας, Χαρατσαρίου και Άμπουλα. Καταρράκτες. Ποταμός Ερύμανθος ποταμού
Ηλεία. Φαράγγια Νεμούτας, Χαρατσαρίου και Άμπουλα. Καταρράκτες. Ποταμό...

Σαβ.11/7 - Κυρ.12/ 7

*Οι πορείες προτείνονται για αρχαρίους

Σάββατο: Αναχώρηση στις 07:00 για το χωριό Νεμούτα Ηλείας. Κατάβαση με σακίδιο ημέρας του φαραγγιού της Νεμούτας - Χαρατσαρίου, όπου βρίσκονται οι οκτώ πανέμορφοι καταρράκτες 15 έως 35 μέτρα ύψος. Οι καταρράκτες [ ... ]

Περισσότερα...
Ευρυτανία: Τριανταφυλλιά (1.817μ.). Μικρό «Πανταβρέχει». Via Ferrata Μαύρης Σπηλιάς. Μονοπάτια του Τόρνου.& Προυσού.
Ευρυτανία: Τριανταφυλλιά (1.817μ.). Μικρό «Πανταβρέχει». Via Ferrata Μ...

Παρ.17/7 - Κυρ.19/7

*Οι εύκολες πορείες προτείνονται για αρχαρίους

Παρασκευή 17/7: Αναχώρηση στις 17:00 για την περιοχή του Προυσού και διανυκτέρευση σε ξενώνες ή με σκηνές στην θέση Μεγάλη Βρύση του Τόρνου (ο κατασκηνωτικός εξοπλισμός θα μεταφερθεί με αγροτικά αμάξια [ ... ]

Περισσότερα...
Επτάνησα: Κεφαλονιά. Αίνος (1.628μ.), Αγία Δυνατή (1.131μ.) Πεζοπορίες στο Φισκάρδο, στην Άσσο. Ληξούρι. Σπήλαια Δρογγαράτης και Μελισσανης. Canyoning στο σπήλαιο Αγγαλάκι.
Επτάνησα: Κεφαλονιά. Αίνος (1.628μ.), Αγία Δυνατή (1.131μ.) Πεζοπορίες...

Παρ.28/8 - Τετ.2/9

*Οι εύκολες πορείες προτείνονται για αρχαρίους

έναρξη κρατήσεων: 25 Ιουνίου 2020

Παρασκευή 28/8: Αναχώρηση νωρίς το πρωί για Κυλλήνη (οι ακριβείς ώρες θα ανακοινωθούν στην ιστοσελίδα μας) και επιβίβαση στο πλοίο με προορισμό τη Σάμη Κεφαλλονιάς όπου [ ... ]

Περισσότερα...

ΚΙΡΓΙΣΤΑΝ ή / & ΟΥΖΜΠΕΚΙΣΤΑΝ

ΠΕΖΟΠΟΡΙΚΟ / ΟΡΕΙΒΑΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΤΟ ΚΙΡΓΙΣΤΑΝ

 

Λόγω της επιδημίας παρατείνονται οι κρατήσεις για 15 ημέρες ακόμη.

 

Πεζοπορίες στον παράδεισο των  ορεινών όγκων της Κεντρικής Ασίας.

Ανέγγιχτη φύση με απάτητες μαγικές οροσειρές,   άγριες απόκρημνες  κορυφογραμμές, σκληρές χιονοσκεπείς κορυφές, ορμητικά ποτάμια που διασχίζουν πανέμορφες κοιλάδες, κρυστάλλινες τυρκουάζ αλπικές λίμνες, αλπικά  καλοκαιρινά λιβάδια που παίρνουν ζωή από  νομάδες βοσκούς και μια πλούσια  ποικιλομορφία πανίδας και χλωρίδας.

Το Κιργιστάν υπήρξε βασικός άξονας του Δρόμου του Μεταξιού, γέφυρα Ανατολής και Δύσης.

Το πρόγραμμα στο Κιργιστάν θα πραγματοποιηθεί σε συνεργασία  με τοπικές, συνεταιριστικές, ταξιδιωτικές οργανώσεις των περιοχών που θα επισκεφθούμε, οι οποίες έχουν σκοπό να βελτιώσουν την ζωή των κατοίκων στις αποκρυσμένες ορεινές περιοχές της χώρας, μέσω ενός κοινοτικού,  αειφόρου & οικολογικού τουρισμού.

 Οι προσφερόμενες υπηρεσίες μπορεί να διαφέρουν από περιοχή σε περιοχή.

 

 

1η ημέρα

Παρασκευή 24/07

Συνάντηση στο αεροδρόμιο «Ελ.Βενιζέλος» στις 20:00 και αναχώρηση αεροπορικώς διαμέσου Κωνσταντινούπολης για την πρωτεύουσα του Κιργιστάν Bishkek.

 

2η ημέρα

Σάββατο 25/07

‘Αφιξη το πρωί στο Βishkek. Ξενάγηση στα  μνημεία, μουσεία και πλατείες της πόλης. (Victory Square, Tsum Center, Opera and Ballet Building, Museum of Fine Arts, Oak Park,  Erkindik Boulevard, Open Air Art Gallery, Central Square Ala-Too, monument to ChingizAitmatov, Old Square, monument to Lenin,  Panfilov Park, White House, Monument to Revolution, Philharmonic Hall Building, Monument to Manas)

Ελεύθερος χρόνος.

Περιλαμβάνονται: Διαμονή σε ξενοδοχείο ***,  δίκλινα δωμάτια, αγγλόφωνος ξεναγός, μεταφορές, εισιτήρια μουσείων.

 

3η ημέρα

Κυριακή  26/07

Μεταφορά με λεωφορείο στο Karakol στην βόρεια πλευρά της λίμνης Issyk-kul. Κατά την διαδρομή επίσκεψη στον Πύργο Burana (10ος-11ος αιώνας σημαντικό σημείο του δρόμου του Μεταξιού). Ξενάγηση στο Karakol (Τζαμί Dungan, Ρώσικη Ορθόδοξη εκκλησία).

Περιλαμβάνονται: Διαμονή σε ξενώνα, αγγλόφωνος ξεναγός, μεταφορές, εισιτήρια σε μουσεία.

 

 

4η ημέρα

Δευτέρα  27/07

Μεταφορά στην κοιλάδα Karakol όπου ξεκινά η πεζοπορία για την αλπική λίμνη Ala-Kol (3.500μ.). Πεζοπορία στην καταπράσινη κοιλάδα δίπλα στο ποτάμι και στην συνέχεια σε ελατοδάσος και αλπικά λιβάδια έως την θέση Sirota (2.800μ.) όπου η πρώτη κατασκήνωση Ω.Π. : 5-7, Υ.Δ: 600μ., Β.Δ:1+  (11χλμ.)

Κατά την διάρκεια της πεζοπορίας (ημέρα 4η έως 6η):

Περιλαμβάνονται: Διαμονή σε κατασκήνωση, γεύματα, μεταφορά υπνόσακου και υποστρώματος των συμμετεχόντων.

Δεν περιλαμβάνονται: Η παροχή υπνόσακου και υποστρώματος και η μεταφορά του ατομικού εξοπλισμού (ρουχισμός, είδη ατομικής φροντίδας κλπ).

 

 

5η ημέρα

Τρίτη 28/07

Συνέχεια της πεζοπορίας σε  απότομη βραχώδη πλαγιά προς την αλπική λίμνη Ala-Kol(3.600μ.) που σημαίνει στα Κιργιζικά πολύχρωμη λίμνη, ανάλογα με το φως της ημέρας, αλλάζει το χρώμα της, σμαραγδένιο, τυρκουάζ, ανοικτό πράσινο ακόμα και μαύρο, έχει μήκος 2,8χλμ. πλάτος 500μ. και βάθος 70μ. Μετά το μονοπάτι ανηφορίζει σε απότομη πλαγία με ωραία θέα προς την λίμνη προς το πέρασμα Ala-Kol (3.860μ.) από όπου πανέμορφη θέα προς τον παγετώνα Takyr-Torκαι τις χιλιάδες κορφές της περιοχής. Απότομη κατάβαση στην γραφική κοιλάδα Κeldike, καλοκαιρινό βοσκοτόπι «Jaloo» και κατάληξη στο Altyn-Arashanμε τα θερμά λουτρά (καλή ευκαιρία για χαλάρωση !!!) όπου και η κατασκήνωση. Ω.Π. : 8-10, Υ.Δ: +850μ. -1100μ., Β.Δ: 2+ (20χλμ.) 

 

 

 

6η ημέρα

Τετάρτη  29/07

Πεζοπορία στην κοιλάδα Arashan έως το χωριό Ak-Suu Ω.Π.: 3-4, Υ.Δ: -450μ., Β.Δ:1, (10χλμ). Mεταφορά στο Karakol όπου και διανυκτέρευση.

Περιλαμβάνονται: Διαμονή σε ξενώνα, μεσημεριανό γεύμα, μεταφορές.

 

7η ημέρα

Πέμπτη  30/07

Μεταφορά στην πανέμορφη  κοιλάδα Jyrgalan, μακριά από τον πολιτισμό, με όμορφα καταπράσινα τοπία, διάστικτη από τις γιούρτες και τα κοπάδια των κτηνοτρόφων, το ίδιο το όνομα της μαρτυρεί την ιδιαίτερη ομορφιά της,στα Κιργιζικά σημαίνει η «κοιλάδα της ευχαρίστησης». Πεζοπορία  προς τον καταρράκτη  Kok-Bel ύψους 20μ. Ω.Π.: 4, Υ.Δ: 450μ., Β.Δ: 1, (12,5χλμ).

Περιλαμβάνονται: Διαμονή σε ξενώνα,γεύματα, μεταφορές.

 

8η ημέρα

Παρασκευή 31/07

Εύκολη πεζοπορία προς στην λίμνη TurnaluuKol στην κοιλάδα Jyrgalan, και επιστροφή στο Karakol. Ελεύθερος χρόνος στο Karakol.

Περιλαμβάνονται: Διαμονή σε ξενώνα,μεσημεριανό γεύμα, μεταφορές.

                                                                                   

Η Κιργιζιακή κουζίνα είναι ιδιαίτερα πλούσια και  γευστική. Η νομαδική ζωή την έχει διαμορφώσει ώστε να είναι πλούσια σε κρέας και γαλακτομικά αλλά ταυτόχρονα λόγω του δρόμου του μεταξιού  έχει συνδυαστεί με τις γεύσεις και  άλλων εθνικοτήτων. Kumis,  γάλα φοράδας που έχει  υποστεί  ζύμωση.

Τokoch, είδος ψωμιού (Το Κιργιστάν φημίζεται για το ψωμί του).

 

9η ημέρα

Σάββατο 01/08

Μεταφορά με λεωφορείο στο Bishkek από την νότια πλευρά της λίμνης Issyk-kul. Η λίμνη Issyk-kul έχει μήκος 182χλμ.,πλάτος 60χλμ. και είναι η δεύτερη μεγαλύτερη  αλπική λίμνη (1.607μ.) στον κόσμο μετά την λίμνη Τιτικάκα. Κατά την διαδρομή, επίσκεψη στον χαρακτηριστικό βραχώδη σχηματισμό Jeti-Oguz και σπιτικό γεύμα σε οικογένεια Κιργιζίων. Διανυκτέρευση στο  Bishkek.

Περιλαμβάνονται: Διαμονή σε ξενοδοχείο, μεσημεριανό γεύμα, μεταφορές.

10η ημέρα

Κυριακή  02/08

Μεταφορά στο αεροδρόμιο  και πτήση για Osh. Το Osh είναι η νότια πρωτεύουσα του Κιργιστάν, με ιστορία 3.000 ετών και ιδρυτής της θεωρείται  σύμφωνα με το  μύθο, ο Βασιλιάς Σολομώντας ή ο Μέγας Αλέξανδρος. Ξενάγηση στην πόλη, στο παζάρι που λειτουργεί αιώνες τώρα στην ίδια θέση, στο ιερό βουνό Sulaiman-Too, χαρακτηρισμένο  Μνημείο Πολιτιστικής  Κληρονομιάς της UNESCO, τόπος προσκυνήματος για τους μουσουλμάνους και εδώ λέγεται ότι προσευχήθηκε ο Προφήτης Μωάμεθ. Μεταφορά στο χωριό Kojokelen, πύλη για το πέρασμα Jiptick το οποίο είναι και ο επόμενος πεζοπορικός προορισμός μας (οροσειρά PamirAlay) .

Περιλαμβάνονται: Αεροπορικό εισιτήριο, διαμονή σε σπίτια, βραδινό γεύμα, μεταφορές.

11η ημέρα

Δευτέρα 03/08

Πεζοπορία σε χωματόδρομο μέσα  σε φαράγγι, δίπλα σε ποτάμι έως τους πρόποδες του περάσματος Jiptick όπου και η κατασκήνωση δίπλα στις γιούρτες των κτηνοτρόφων (4.300μ.). Ω.Π.: 4-5, Υ.Δ: 1.050μ., Β.Δ: 2.

Κατά την διάρκεια της πεζοπορίας:

Περιλαμβάνονται: Διαμονή σε κατασκήνωση, γεύματα, μεταφορά υπνόσακου και υποστρώματος των συμμετεχόντων.

Δεν  περιλαμβάνονται: Η παροχή υπνόσακου και υποστρώματος και η μεταφορά του ατομικού εξοπλισμού (ρουχισμός, είδη ατομικής φροντίδας κλπ). 

 

12η ημέρα

Τρίτη  04/08

Ανάβαση στο μαγευτικό πέρασμα Jiptick (4.185μ.). Το μονοπάτι περνά κοιλάδες και λόφους και το πεδίο αλλάζε συνεχώς, γρασίδι, έρημος, βράχια, σάρες. Φθάνοντας στο πέρασμα, συναρπαστική θέα στην οροσειρά Pamir Alay και στις κορυφές της Lenin κλπ. Το μονοπάτι συνεχίζει κατεβαίνοντας απότομα στην κοιλάδα Darbazatash. Κατασκήνωση στην κοιλάδα.Ω.Π.: 7-8, Υ.Δ:+925μ. -1175μ., Β.Δ: 2.

 

13ηημέρα

Τετάρτη05/08

Πεζοπορία έως το χωριό Sarymogol, πέρασμα για τους παγετώνες της κορυφής Lenin, στάση για τοπικό γεύμα σε σπίτι και συνέχεια οδικώς για Osh όπου η διανυκτέρευση.

Ω.Π.: 2-3, Υ.Δ: --- , Β.Δ: 1.

Περιλαμβάνονται: Διαμονή σε ξενοδοχείο, μεσημεριανό γεύμα, μεταφορές.

14η ημέρα

Πέμπτη06/08

ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΟ ΟΥΖΜΠΕΚΙΣΤΑΝ

Μεταφορά στα σύνορα του Ουζμπεκιστάν. Πέρασμα των συνόρων «πεζοπορικά» και στην συνέχεια μεταφορά στην Τασκένδη.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΟΥΖΜΠΕΚΙΣΤΑΝ

 

ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ  ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΕΛΛΑΔΑ

Αναχώρηση αεροπορικώς για Bishkek. Ελεύθερος χρόνος.

Περιλαμβάνονται: Αεροπορικό εισιτήριο, διαμονή σε ξενοδοχείο, πρωινό, μεταφορές.

 

15η ημέρα

Παρασκευή  07/08

ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ  ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΕΛΛΑΔΑ

Μεταφορά στο αεροδρόμιο, αναχώρηση για Αθήνα μέσω Κωνσταντινούποληςκαι άφιξη αυθημερόν.

Η εξόρμηση οργανώνεται σε συνεργασία με ελληνικό ταξιδιωτικό πρακτορείο και τοπικές ταξιδιωτικές οργανώσεις.

Για το ταξίδι είναι απαραίτητο το διαβατήριο (τουλάχιστον 6μηνη ισχύ από την ημέρα εξόδου από τη χώρα). Δεν απαιτείται η έκδοση Visa.

Νόμισμα: KyrgystaniSom (KGS) ισοτιμία: 1,29KGS = 1 ευρώ.

 

ΠΤΗΣΕΙΣ ΜΟΝΟ ΚΙΡΓΙΣΤΑΝ

TK1844 Y 24JUL 5 ΑΤΗISTDK1  2225 2355   24JUL E  0 77WM

TK 344 Y  25JUL 6*ISTFRU DK1  0100 0910  25JUL  E  0 73J M

TK 345 Y  07AUG 5*FRUIST DK1  1020 1320  07AUG  E  0 73H M

TK1843 Y 07AUG 5*ISTATH DK1  1910 2045  07AUG  E  0 77W M

  

ΠΤΗΣΕΙΣ ΚΙΡΓΙΣΤΑΝ & ΟΥΖΜΠΕΚΙΣΤΑΝ

TK1844V 24JUL 5*ATHIST DK1  2225 2355  24JUL  E  0 77W M

TK344V 25JUL 6*ISTFRU DK1  0100 0910   25JUL  E  0 73J

TK373V 15AUG 6*SKDIST DK1  0545 0850   15AUG  E  0 73H M

TK1849V 15AUG 6*ISTATH DK1  1310 1445  15AUG  E  0 321 M

 

Συμπεριλαμβάνονται:

Γεύματα όπως αναφέρονται στο πρόγραμμα. Διαμονή: ξενοδοχεία σε δίκλινα δωμάτια, σκηνές 2 ατόμων, σε ξενώνες-σπίτια ανάλογα των περιστάσεων (περιλαμβάνεται πρωινό).

Ομαδική ασφάλιση ζωής έναντι ατυχήματος στη METLIFE.

Δεν συμπεριλαμβάνονται:

Ότι δεν αναφέρεται στο πρόγραμμα.

 

Θα πραγματοποιηθεί ενημερωτική συνάντηση μόλις συμπληρωθεί ο αριθμός των συμμετεχόντων.

Το κόστος αφορά την συμμετοχή 10 ατόμων. Σε περίπτωση μικρότερης συμμετοχής το κόστος θα αναδιαμορφωθεί.

 

Αεροπορικά εισιτήρια: Κόστος αεροπορικών εισιτηρίων 640 ευρώ (περιλαμβάνονται οι φόροι αεροδρομίων, βαλίτσα 23 κιλών και χειραποσκευή 8 κιλών). Η τιμή αυτή ισχύει εάν το ποσό καταβληθεί έως 2/3/2020.

 

ΑΚΥΡΩΤΙΚΑ αεροπορικών εισιτηρίων:

Τα αεροπορικά εισιτήρια δεν ακυρώνονται και δεν επιστρέφονται χρήματα.

 

ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΕΣ εξόρμησης:

1) Έως 15/03/2020: 300 ευρώ

Οι υπόλοιπες προκαταβολές σύμφωνα με την ζήτηση του πρακτορείου.

 

ΑΚΥΡΩΤΙΚΑ εξόρμησης:

Ακύρωση 60 ημέρες πριν την αναχώρηση 10%. Ακύρωση 30 ημέρες πριν την αναχώρηση 20%. Ακύρωση 20 ημέρες πριν την αναχώρηση 30%. Ακύρωση 10 ημέρες πριν την αναχώρηση 50%. Σε περίπτωση αντικατάστασης από άλλο άτομο επιστρέφεται όλο το ποσό.

 

Εξοπλισμός για τις πεζοπορικές – ορειβατικές δραστηριότητες:

Πεζοπορικό σακίδιο, υπνόσακος, μεμβράνη ή ορειβ.μπουφάν, πουπουλένιο γιλέκο ή βέστα, αντιανεμικό/αδιάβροχο, χειμερινό παντελόνι, αδιάβροχο παντελόνι, ορειβατικά μποτάκια, γκέτες, σκούφο, γάντια, καπέλο, 1 ζευγάρι ελαφριά παπούτσια για τα καταφύγια, κολάν για τα καταφύγια, μάλλινες κάλτσες, 1 κοντομάνικο T-shirt, 1 φλις ή μάλλινο ελαφρύ πουλόβερ, εσώρουχα ισοθερμικά ή μάλλινα, οδοντόκρεμα, οδοντόβουρτσα, αντιηλιακό, ατομικό φαρμακείο, φακός κεφαλής με εξτρά μπαταρίες, ελαφρού βάρους αντικείμενα ατομικής υγιεινής (χαρτί υγείας, πετσέτα, χτένα, υγρά μαντηλάκια κλπ) σακουλίτσες zip για την μεταφορά των  τροφίμων της ημέρας ή κατάλληλο κουτί. Συστήνεται το βάρος του σακιδίου να μην υπερβαίνει τα 7-12 κιλά.

Συντονιστής: Δρόσος Τραπεζάρης.

 

«μια εικόνα, χίλιες λέξεις» ........

https://www.youtube.com/watch?time_continue=117&v=hSoEd60yi7c&feature=emb_logo

https://www.youtube.com/watch?v=Unj9lqg3xso

https://www.youtube.com/watch?v=OiVVKITz7oA

https://www.youtube.com/watch?v=iO-0Dl171qs

https://www.youtube.com/watch?v=KrsYSHzTVi0

https://www.youtube.com/watch?v=KvQX3_jzUtE

 

 

 

ΟΥΖΜΠΕΚΙΣΤΑΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

 

Ουζμπεκιστάν, λίκνο πολιτισμού για πάνω από δύο χιλιάδες χρόνια. Περήφανο για την καθηλωτική  αρχιτεκτονική του και τις υπέροχες αρχαίες πόλεις του, όλα βαθιά ποτισμένα από την συναρπαστική ιστορία του Δρόμου του Μεταξιού. Οι πόλεις του Χίβα, Μπουχάρα και Σαμαρκάνδη αποτελούν Μνημεία Παγκόσμιας Κληρονομιάς της UNESCO.

Οι ημέρες εντός  παρενθέσεως αφορούν όσους έχουν ταξιδέψει προηγουμένως στο Κιργιστάν

 

1η ημέρα

Πέμπτη 06/08

ΟΜΑΔΑ  ΜΟΝΟ ΟΥΖΜΠΕΚΙΣΤΑΝ

Συνάντηση στο αεροδρόμιο «Ελ.Βενιζέλος» στις 13:00 και αναχώρηση αεροπορικώςδιαμέσου Κωνσταντινούπολης για την πρωτεύουσα του Ουζμπεκιστάν την Τασκένδη.

 

2η ημέρα 

(15η ημέρα)

Παρασκευή 07/08

ΟΜΑΔΑ ΜΟΝΟ ΟΥΖΜΠΕΚΙΣΤΑΝ

Άφιξη νωρίς το πρωί στην Τασκένδη και συνάντηση με την ομάδα του Κιργιστάν.

 

ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΙΡΓΙΣΤΑΝ

Ξενάγηση στην Τασκένδη την «πόλη της πέτρας» όπως μεταφράζεται από την τούρκικη λέξη Τash=πέτρα και την περσική Κent=πόλη. H πόλη δεν έχει πολλά διασωθέντα μνημεία λόγω του μεγάλου σεισμού του 1966, όμως εκπλήσσει ευχάριστα με τα πολλά πάρκα, τις μεγάλες λεωφόρους, τα μοντέρνα κτίρια. Επίσκεψη στο αρχιτεκτονικό συγκρότημα Χαζράτ Ιμάμ όπου στη  μεντρέσα BarakKhan φυλάσσεται το κοράνι του Osman, ένα από τα πρώτα χειρόγραφα γραμμένο αμέσως μετά τον θάνατο του προφήτη Μωάμεθ, ο Ταμερλάνος το έφερε στο Ουζμπεκιστάν από το χαλιφάτο της Βαγδάτης, ChorsuΒazaar, βρίσκεται στην ίδια θέση από τον 9ο αιώνα, αν και ανακαινισμένο, διατηρεί στοιχεία της αρχικής ανατολίτικης αρχιτεκτονικής.Λαογραφικό μουσείο για να πάρουμε μια γεύση από την πολιτιστική πολυμορφία του Ουζμπεκιστάν. Διανυκτέρευση  σε ξενοδοχείο.

 

3η ημέρα

(16η ημέρα)

Σάββατο  08/08

Ελεύθερο πρωινό στην Τασκένδη. Το απόγευμα μεταφορά στο αεροδρόμιο και  πτήση για Urgench. Μεταφορά οδικώς στην Khiva την πιο καλοδιατηρημένη μεσαιωνική πόλη της Κεντρικής Ασίας," το όγδοο θαύμα του κόσμου".

 

4η ημέρα

(17η ημέρα)

Κυριακή  09/08

Ξενάγηση στην Khiva. Θα θαυμάσουμε το φρούριο με τα αρχιτεκτονικά αριστουργήματα, τα πλακόστρωτα σοκάκια, τους μιναρέδες και τα δαντελωτά μωσαϊκά των αρχαίων τειχών. Στην παλιά πόλη και μέσα στην οχυρωμένη Ιτχάν Καλά, θα δούμε τον Μεντρεσέ του Μεγάλου Βεζίρη Μοχάμεντ Αμίντ Χαντ, το μνημείο ανατολίτικης αρχιτεκτονικής Μιναρέ Κάλτα κ.ά. Στο φρούριο Αρκ Κούχνια θα επισκεφθούμε το Τζαμί Τζαμά και τον Μεντρεσέ των Ρακχιμχάν. Ελεύθερο απόγευμα για να περιπλανηθούμε μέσα στην πόλη. Διανυκτέρευση σε ξενοδοχείο. 

 

5η ημέρα

(18η ημέρα)

Δευτέρα  10/08

Μεταφορά οδικώς στην Bukhara, διασχίζοντας την απόκοσμη έρημο ΚιζίλΚουλ και το εξωτικό τοπίο με τις παραδοσιακές γιούρτες των νομάδων, τα κοπάδια αιγοπροβάτων και καμήλων διάσπαρτα κοντά στον ρου του Αμού Ντάρια, του ποταμού Ώξου του Μεγάλου Αλεξάνδρου. Ελεύθερος χρόνος. Διανυκτέρευση σε ξενοδοχείο.

Το εθνικό πιάτο του  Ουζμπεκιστάν.

Το «Plov» δεν είναι μόνο το πιό φημισμένο αλλά και το πιό νόστιμο. Ρύζι μαγειρεμένο με αρνί ή μοσχάρι κρεμμύδια, σκόρδο, σταφίδες, καρότα και βερύκοκα.

 

6η ημέρα

(19η ημέρα)

Τρίτη 11/08

Ξενάγηση στην Bukhara. Τζαμιά και μεντρεσέδες που χτίστηκαν μεταξύ 9ου και 19ου αι. όταν η πόλη άκμαζε. Το τζαμί ΜπολόΧαούζ με τις δαντελωτές διακοσμήσεις του, ο μεντρεσές ΤσορΜινάρ με τους 4 μιναρέδες, το μαυσωλείο των Σαμανιδών, το πρώτο μουσουλμανικό μαυσωλείο που κατασκευάστηκε στην Κεντρική Ασία, το φρούριο Άρκ, όπου ζούσαν προφυλαγμένοι οι Εμίρηδες της Μπουχάρας, το συγκρότημα Πόι Καλόν με το μεγαλύτερο μιναρέ του 12ου αι. στην Κεντρική Ασία, τα τζαμιά Μαγκόκι Αταρί και Τζουμά, οι μεντρεσέδες  Ουλουγκμπέκ και Μιρ-ι-Αραμπ καθώς και τα παζάρια με όλα τα χρώματα, τα αρώματα και τα προϊόντα της Ανατολής. Ελεύθερος χρόνος (Ευκαιρία για ένα χαλαρωτικό απόγευμα σε ένα από τα μεσαιωνικά χαμάμ). Διανυκτέρευση σε ξενοδοχείο.

 

7η ημέρα

(20η ημέρα)

Τετάρτη 12/08

Μεταφορά στην Samarkand (Σαμαρκάνδη). Ελεύθερος χρόνος για μια πρώτη γνωριμία. Ο Μέγας Αλέξανδρος και ο ΤζέκινςΧάν κάποτε κυβέρνησαν αυτή την πόλη, τον 14ο αιώνα υπήρξε πρωτεύουσα της αυτοκρατορίας του Ταμερλάνδου, κέντρο τεχνών και ισλαμικής παιδείας. Διανυκτέρευση σε ξενοδοχείο.

 

8η ημέρα

(21η ημέρα)

Πέμπτη 13/08

Ξενάγηση στο Tέμενος της MπιμπίXανούμ, της πανέμορφης συζύγου του Ταμερλάνου, την πλατεία Pεγκιστάν, η οποία περιβάλλεται από τους εξαιρετικούς μεντρεσέδες Ουλουγκμπέκ, Σερ Ντορ, Τίλα Κόρι και το τζαμί ΜπιμπίΧανούμ, στη νεκρόπολη Σαχ-ι-Ζίντα με τα είκοσι μαυσωλεία, πανέμορφα διακοσμημένα και τους γαλάζιους αστραφτερούς τρούλους κάτω από τον ήλιο, ανάμεσα στα οποία και του Κουσάμιμπν Αμπάς, ξαδέλφου του προφήτη Μωάμεθ. Διανυκτέρευση σε ξενοδοχείο.

Τοπικός μύθος

Ενας  Σοβιετικός αρχαιολόγος, έψαχνε για τα οστά του Ταμερλάνδου. Οι ντόπιοι τον προειδοποίησαν ότι το άνοιγμα του τάφου του θα φέρει κακή τύχη, παρόλαυτα ο αρχαιολόγος το έκανε. Την μέρα που άνοιγε τον τάφο του Ταμερλάνδου ο Χίτλερ επιτέθηκε στην Σοβιετική Ένωση.

 

9η ημέρα

(22η ημέρα)

Παρασκευή  14/08

Ελεύθερη ημέρα στη Σαμαρκάνδη. Ανακαλύψτε το πολύχρωμο SiabBazzar, τυπική αγορά της Κεντρικής Ασίας με μπαχαρικά, ξηρούς καρπούς, φρούτα και λαχανικά, ιδανικό για τους φωτογράφους, δοκιμάστε τον τέλειο χαλβά φυστίκι και αγοράστε στα γύρω μαγαζιά το ενθύμιο σας από το Ουζμπεκιστάν.    

 

10η ημέρα

(23η ημέρα)

Σάββατο 15/08

Μεταφορά στο αεροδρόμιο και αναχώρηση για Αθήνα μέσω Κωνσταντινούπολης αυθημερόν.

 

Η εξόρμηση οργανώνεται σε συνεργασία με ελληνικό πρακτορείο.

Για το ταξίδι είναι απαραίτητο το διαβατήριο (τουλάχιστον 6μηνη ισχύ από την ημέρα εξόδου από τη χώρα). Δεν απαιτείται η έκδοση Visa.

Νόμισμα: UzbekistaniSom(UZS) ισοτιμία  10.000 UZS = 0,95 ευρώ.

 

Στην τιμή περιλαμβάνονται:

Διαμονή σε ξενοδοχεία 3 ή 4 αστέρων. Πρωινά, τρία γεύματα και φολκλορική παράσταση. Εισιτήρια σε μουσεία. Ομαδική ασφάλιση ζωής έναντι ατυχήματος στη METLIFE.

 

Δεν συμπεριλαμβάνονται:

Γεύματα που δεν αναφέρονται όπως και αναψυκτικά και αλκοολουχα ποτά.

Φιλοδωρήματα.

 

Οι πτήσεις Αθήνα - Τασκένδη, Σαμαρκάνδη - Αθήνα


1  TK1850 V 06AUG 4*ATHIST DK1  1540 1710  06AUG E  0 321 M

2  TK  368 V 07AUG 5*ISTTAS DK1  0030 0700  07AUG  E  0 332

3  TK  373 V 15AUG 6*SKDIST DK1  0545 0850  15AUG  E  0 73H M

4  TK1849 V 15AUG 6*ISTATH DK1  1310 1445  15AUG  E  0 321 M

Θα πραγματοποιηθεί ενημερωτική συνάντηση μόλις συμπληρωθεί ο αριθμός των συμμετεχόντων.

 

Το κόστος αφορά την συμμετοχή 10 ατόμων. Σε περίπτωση μικρότερης συμμετοχής το κόστος θα αναδιαμορφωθεί.

 

Αεροπορικά εισιτήρια: Κόστος αεροπορικών εισιτηρίων 640 ευρώ (περιλαμβάνονται οι φόροι αεροδρομίων, βαλίτσα 23 κιλών και χειραποσκευή 8 κιλών). Η τιμή αυτή ισχύει εάν το ποσό καταβληθεί έως 2/3/2020.

 

ΑΚΥΡΩΤΙΚΑ αεροπορικών εισιτηρίων:

Τα αεροπορικά εισιτήρια δεν ακυρώνονται και δεν επιστρέφονται χρήματα.

 

ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΕΣ εξόρμησης:

1) Έως 15/03/2020: 300 ευρώ

Οι υπόλοιπες προκαταβολές σύμφωνα με την ζήτηση του πρακτορείου.

 

ΑΚΥΡΩΤΙΚΑ εξόρμησης:

Ακύρωση 60 ημέρες πριν την αναχώρηση 10%. Ακύρωση 30 ημέρες πριν την αναχώρηση 20%. Ακύρωση 20 ημέρες πριν την αναχώρηση 30%. Ακύρωση 10 ημέρες πριν την αναχώρηση 50%. Σε περίπτωση αντικατάστασης από άλλο άτομο επιστρέφεται όλο το ποσό.

 

«μια εικόνα, χίλιες λέξεις» ........

https://www.youtube.com/watch?v=Ab7av6vbjSI

https://www.youtube.com/watch?v=xCnqu2opZVM

 

ΚΙΡΓΙΣΤΑΝ ήΚΙΡΓΙΣΤΑΝ 

 

ΟΡΕΙΒΑΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΤΟ ΚΙΡΓΙΣΤΑΝ

 

Ανάβαση στην κορυφή Razdelnaya (6.148μ.)

Η κορυφή RAZDELNAYA βρίσκεται στο ίδιο ορεινό όγκο με την κορυφή LENIN.                                             Η ανάβαση απαιτεί πολύ καλή φυσική κατάσταση. Κατά την περίοδο εγκλιματισμού θα πραγματοποιηθούν αναβάσεις στις κορυφές Petrovski (4.700μ.) και Yukhin (5.200μ.).

Το πρόγραμμα στο Κιργιστάν θα πραγματοποιηθεί σε συνεργασία με τοπικές, συνεταιριστικέ,ς ταξιδιωτικές, οργανώσεις των περιοχών που θα επισκεφθούμε, οι οποίες έχουν σκοπό να βελτιώσουν την ζωή των κατοίκων στις αποκρυσμένες ορεινές περιοχές της χώρας, μέσω ενός κοινοτικού, αειφόρου& οικολογικού τουρισμού.

Οι προσφέρομενες υπηρεσίες μπορεί να διαφέρουν από περιοχή σε περιοχή.

 1η ημέρα

Παρασκευή 24/07

Συνάντηση στο αεροδρόμιο «Ελ.Βενιζέλος» στις 20:00και αναχώρηση αεροπορικώς διαμέσου Κωνσταντινούπολης για την πρωτεύουσα του Κιργιστάν Bishkek.

 2η ημέρα

Σάββατο 25/07

‘Αφιξη το πρωί στο Βishkek. Ξενάγηση στα μνημεία, μουσεία και πλατείες της πόλης. (Victory Square, Tsum Center, Opera and Ballet Building, Museum of Fine Arts, Oak Park, Erkindik Boulevard, Open Air Art Gallery, Central Square Ala-Too, monument to ChingizAitmatov, Old Square, monument to Lenin, Panfilov Park, White House, Monument to Revolution, Philharmonic Hall Building, Monument to Manas)

Ελεύθερος χρόνος.

Περιλαμβάνονται:Διαμονή σε ξενοδοχείο ***, δίκλινα δωμάτια, αγγλόφωνος ξεναγός, μεταφορές, εισιτήρια μουσείων.

3η ημέρα

Κυριακή 26/07

Μεταφορά στο αεροδρόμιο και αναχώρηση για Osh. Μεταφορά στην κατασκήνωση Βάσης Mountain Yurt Camp (Base camp3.600μ.) στους πρόποδες της κορυφής LENIN. Μικρή πεζοπορία στις λίμνες της κοιλάδας "Achik-Tash".

Περιλαμβάνονται:Αεροπορικό εισιτήριο, διαμονή σε κατασκήνωση, γεύματα.

ΔΕΝ περιλαμβάνονται: Η παροχή υπνόσακου και υποστρώματος σε όλη την διάρκεια της ανάβασης.

4η ημέρα

Δευτέρα 27/07

Πεζοπορία προς το πέρασμα Puteshestvennikov (4.200μ.) και συνέχεια στην κορυφογραμμή με εκπληκτική θέα στην κοιλάδα των Alai Mountains. Επιστροφή και διανυκτέρευση στο BaseCamp.

Περιλαμβάνονται:

Οδηγός βουνού, διαμονή σε κατασκήνωση, γεύματα, ντούζ.

 

 

5η ημέρα

Τρίτη 28/07

Ανάβαση στην κορυφή Petrovsky (4.700μ.). Επιστροφή και τακτοποίηση εξοπλισμού για την μεταφορά στο Camp1. Διανυκτέρευση στο BaseCamp.

Περιλαμβάνονται:

Οδηγός βουνού, διαμονή σε κατασκήνωση, γεύματα, ντούζ.

 

 

 

 

6η ημέρα

Τετάρτη 29/07

Ανάβαση στο Camp 1 (4.400μ.).Ω.Π.:4-7

Περιλαμβάνονται:

Οδηγός βουνού, διαμονή σε κατασκήνωση, γεύματα.

ΔΕΝ περιλαμβάνονται:

Μεταφορά του ατομικού εξοπλισμού συμπεριλαμβανομένων υπνόσακου και υποστρώματος. Το κόστος μεταφοράς ατομικού εξοπλισμού αναφέρεται στο τέλος της περιγραφής.

7η ημέρα

Πέμπτη 30/07

Ανάβαση στην κορυφή Yukhin (5.130μ.). Επιστροφή και διανυκτέρευση στο Camp 1

Περιλαμβάνονται:

Οδηγός βουνού, διαμονή σε κατασκήνωση, γεύματα.

 

8η ημέρα

Παρασκευή 31/07

Ημέρα ανάπαυσης στο Camp 1,τακτοποίηση εξοπλισμού για την μεταφορά στο Camp2. Προαιρετική ανάβαση σε κορυφή 4.750μ. Διανυκτέρευση στο Camp 1.

Περιλαμβάνονται:

Οδηγός βουνού, διαμονή σε κατασκήνωση, γεύματα.

 

 

9η ημέρα

Σάββατο 01/08

Ανάβαση στο Camp2, κατά μήκος της βόρειας πλαγιάς της κορυφής LENIN. Xρήση κραμπόν σε σχοινοσυντροφιές και διάσχιση παγετωνικώνρωγμών(crevasse). Ω.Π.: 7-9 ώρες. Διανυκτέρευση στο Camp 2.

Περιλαμβάνονται:

Οδηγός βουνού, διαμονή σε κατασκήνωση.

ΔΕΝ περιλαμβάνονται:

Γεύματα,μεταφορά του ατομικού εξοπλισμού συμπεριλαμβανομένων υπνόσακου και υποστρώματος. Το κόστος μεταφοράς του ατομικού εξοπλισμού αναφέρεται στο τέλος της περιγραφής.

Προσοχή:Στο Camp 2 τα γεύματα είναι με ευθύνη των συμμετεχόντων.

 

10η ημέρα

Κυριακή 02/08

Ανάβαση στην κορυφή Razdelnaya (6.148μ.) Ω.Π.: 4-6.Επιστροφή και διανυκτέρευσηστο Camp 2 .

Περιλαμβάνονται:

Οδηγός βουνού, διαμονή σε κατασκήνωση.

ΔΕΝ περιλαμβάνονται:

Γεύματα

Προσοχή: Στο Camp 2 τα γεύματα είναι με ευθύνη των συμμετεχόντων

 

11η ημέρα

Δευτέρα 03/08

Κατάβαση από το Camp 2 στο Camp 1. Διανυκτέρευση στο Camp1.

Περιλαμβάνονται:

Οδηγός βουνού, διαμονή σε κατασκήνωση, γεύματα.

Σε περίπτωση κακοκαιρίας την 10η ημέρα

Δεύτερη προσπάθεια ανάβασης κορυφή Razdelnaya (6148μ.). Διανυκτέρευση Camp2.

Περιλαμβάνονται:

Οδηγός βουνού, διαμονή σε κατασκήνωση.

ΔΕΝ περιλαμβάνονται:

Γεύματα

Προσοχή: Στο Camp 2 τα γεύματα είναι με ευθύνη των συμμετεχόντων

12η ημέρα

Τρίτη 04/08

Κατάβαση από το Camp 1 στο BaseCamp όπου και η διανυκτέρευση.

Περιλαμβάνονται:

Οδηγός βουνού, διαμονή σε κατασκήνωση, γεύματα.

Σε περίπτωση κακοκαιρίας την 10η ημέρα

Κατάβαση από τοCamp 2 κατευθείαν στο BaseCamp όπου και η διανυκτέρευση .

 

Περιλαμβάνονται:

Οδηγός βουνού, διαμονή σε κατασκήνωση, γεύματα.

13ηημέρα

Τετάρτη05/08

Μεταφορά από το BaseCamp στο Osh. Ξενάγηση στην πόλη, στο παζάρι, που λειτουργεί αιώνες τώρα στην ίδια θέση, στο ιερό βουνό Sulaiman-Too, χαρακτηρισμένο   Μνημείο Πολιτιστικής Κληρονομιάς της UNESCO, τόπος προσκυνήματος για τους μουσουλμάνους και εδώ λέγεται οτι προσευχήθηκε ο Προφήτης Μωάμεθ,.( Σε περίπτωση περιορισμένου χρόνου δεν θα πραγματοποιηθεί η ξενάγηση). Διαμονή σε ξενοδοχείο.

Περιλαμβάνονται: Διαμονή σε ξενοδοχείο, πρωινό, μεταφορές,

 

14η ημέρα

Πέμπτη06/08

ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΟ ΟΥΖΜΠΕΚΙΣΤΑΝ

Μεταφορά στα σύνορα του Ουζμπεκιστάν. Πέρασμα των συνόρων «πεζοπορικά» και στην συνέχεια μεταφορά στην Τασκένδη. ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΟΥΖΜΠΕΚΙΣΤΑΝ

ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΕΛΛΑΔΑ

Αναχώρηση αεροπορικώς για Bishkek. Ελεύθερος χρόνος.

Περιλαμβάνονται: Αεροπορικό εισιτήριο.Διαμονή σε ξενοδοχείο, πρωινό, μεταφορές.

15η ημέρα

Παρασκευή 07/08

ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΕΛΛΑΔΑ

Μεταφορά στο αεροδρόμιο, αναχώρηση για Αθήνα μέσω Κωνσταντινούποληςκαι άφιξη αυθημερόν.

Η εξόρμηση οργανώνεται σε συνεργασία με ελληνικό ταξιδιωτικό πρακτορείο και τοπικές ταξιδιωτικές οργανώσεις.

Για το ταξίδι είναι απαραίτητο το διαβατήριο (τουλάχιστον 6μηνη ισχύ από την ημέρα εξόδου από τη χώρα). Δεν απαιτείται η έκδοση Visa.

Νόμισμα: KyrgystaniSom(KGS) ισοτιμία: 1,29KGS = 1 ευρώ.

ΠΤΗΣΕΙΣ ΜΟΝΟ ΚΙΡΓΙΣΤΑΝ

     TK1844 Y 24JUL 5 ΑΤΗISTDK1  2225 2355  24JUL E  0 77WM

     TK 344 Y 25JUL 6*ISTFRU DK1  0100 0910  25JUL  E  0 73J M

    TK 345 Y 07AUG 5*FRUIST DK1  1020 1320  07AUG  E  0 73H M

    TK1843 Y 07AUG 5*ISTATH DK1  1910 2045  07AUG  E  0 77W M

ΠΤΗΣΕΙΣ ΚΙΡΓΙΣΤΑΝ & ΟΥΖΜΠΕΚΙΣΤΑΝ

    TK1844V 24JUL 5*ATHIST DK1  2225 2355  24JUL  E  0 77W M    TK344V 25JUL 6*ISTFRU DK1  0100 0910  25JUL  E  0 73J    TK373V 15AUG 6*SKDIST DK1  0545 0850  15AUG  E  0 73H M    TK1849V 15AUG 6*ISTATH DK1  1310 1445  15AUG  E  0 321 M    

Συμπεριλαμβάνονται:

Γεύματα όπως αναφέρονται στο πρόγραμμα. Διαμονή: ξενοδοχεία σε δίκλινα δωμάτια, σκηνές 2 ατόμων, σε ξενώνες-σπίτια ανάλογα των περιστάσεων(περιλαμβάνεται πρωινό) .

Αεροπορικά εισιτήρια BishKeK-Osh-Bishkek.

Ομαδική ασφάλιση ζωής έναντι ατυχήματος στη METLIFE.

Δεν συμπεριλαμβάνονται:

Κόστος μεταφοράς ατομικού εξοπλισμού από το Base Camp-Camp 1-Camp2. Γεύματα Camp 2.Οτι δεν αναφέρεται στο πρόγραμμα.

Παροχές διαμονής στα Camp

BaseCamp (3600μ.)

Σκηνές 2 ατόμων (θέρμανση, κρεβάτια, σεντόνια, κουβέρτες, ηλεκτρική παροχή). Γεύματα από επαγγελματία μάγειρα (χορτοφαγικά μετά ζήτηση). Ντους. Ιατρικές υπηρεσίες.

Camp1 (4400μ.)

Σκηνές 2 ατόμων (ξύλινο δάπεδο. στρώματα αφρολέξ). Γεύματα από επαγγελματία μάγειρα (χορτοφαγικά μετά ζήτηση). Ιατρικές υπηρεσίες.

Camp2 (5300μ.)

Σκηνές 2 ατόμων. Δεν παρέχονται γεύματα και συσκευές παρασκευής φαγητού.

Κόστος μεταφοράς εξοπλισμού Base Camp-Camp 1-Camp2

Base Camp (3600 μ. ) – Camp 1 (4400 μ.) – 3 EURO/kg

Camp 1 (4400 μ. ) – Camp 2 (5300 μ. ) – 8 EURO/kg

Το κόστος παραμένει το ίδιο στην κατάβαση ή στην ανάβαση.

Θα πραγματοποιηθεί ενημερωτική συνάντηση μόλις συμπληρωθεί ο αριθμός των συμμετεχόντων.

 

Το κόστος αφορά την συμμετοχή 10ατόμων. Σε περίπτωση μικρότερης συμμετοχής το κόστος θα αναδιαμορφωθεί.

Αεροπορικά εισιτήρια: Κόστος αεροπορικών εισιτηρίων 640 ευρώ (περιλαμβάνονται οι φόροι αεροδρομίων, βαλίτσα 23 κιλών και χειραποσκευή 8 κιλών). Η τιμή αυτή ισχύει εάν το ποσό καταβληθεί έως 2/3/20.

 

ΑΚΥΡΩΤΙΚΑ αεροπορικών εισιτηρίων:

Τα αεροπορικά εισιτήρια δεν ακυρώνονται και δεν επιστρέφονται χρήματα.

 

ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΕΣ εξόρμησης:

1)Εως 15/03:   300 ευρώ

Οι υπόλοιπες προκαταβολές σύμφωνα με την ζήτηση του πρακτορείου

 

ΑΚΥΡΩΤΙΚΑ εξόρμησης:

Ακύρωση 60 ημέρες πριν την αναχώρηση 10%. Ακύρωση 30 ημέρες πριν την αναχώρηση 20%. Ακύρωση 20 ημέρες πριν την αναχώρηση 30%. Ακύρωση 10 ημέρες πριν την αναχώρηση 50%. Σε περίπτωση αντικατάστασης από άλλο άτομο επιστρέφεται όλο το ποσό.

 

Συντονιστής: Άλκης Φέτσης

 

«μια εικόνα, χίλιες λέξεις»........

 

https://www.youtube.com/watch?v=E7vMFMhct0w