Ε.Π.Ο.Σ. Φυλής

Ελληνικός Πολιτιστικός Ορειβατικός Σύλλογος Φυλής (Ε.Π.Ο.Σ. Φυλής) Ικτίνου 3 & Προμηθέως (παράδρομος της Αττικής οδού) ΦΥΛΗ ΤΚ13344 (350μ.από την έξοδο 6 της Αττικής οδού και από τη στάση του Προαστιακού Σιδηροδρόμου) Τηλ.2102411148 Κιν.6981005747

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ

ΣΧΟΛΕΣ

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΣ Γιώργος Αλιφέρης

Η σχολή αναρρίχησης αρχαρίων του Ε.Π.Ο.Σ. ΦΥΛΗΣ προσφέρει μια συγκροτημένη εισαγωγική γνώση και εμπειρία στη δραστηριότητα της αναρρίχησης συνδυάζοντας την εκπαίδευση στον βράχο.Στη σχολή αναρρίχησης αρχαρίων μπορεί να συμμετέχει όποια/ος έχει κλείσει το 18ο έτος της ηλικίας του και δεν απαιτείται προηγούμενη σχετική εμπειρία παρά μόνο λίγη διάθεση για περιπέτεια και αγάπη για τη φύση.ΟΡΕΙΒΑΣΙΑΣ ΑΡΧΑΡΙΩΝ b46c0

Το ορειβατικό σκι είναι ένα σπορ που απευθύνεται σε ορειβάτες αλλά και σε χιονοδρόμους.Στους χιονοδρόμους, η γνώση τεχνικών ορειβατικού σκι θα δώσει τη ασφαλή δυνατότητα και τις τεχνικές για να κινηθούν και εκτός πιστών ενός οργανωμένου χιονοδρομικού κέντρου, ενώ στους ορειβάτες θα δώσει τη δυνατότητα να απολαύσουν και να προσεγγίσουν με ασφάλεια και ταχύτητα ορεινούς όγκους.1 6248e

Διακρίσεις στην αναρρίχηση το 2014

Ο αθλητής του ΕΠΟΣ Φυλής Θοδωρής Διακάκης  συμμετείχε στο 25ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Αγωνιστικής Αναρρίχησης (αθλήματα δυσκολίας, ταχύτητας & bouldering) που πραγματοποιήθηκε στις 12-13/4/14 στον Αλμυρό Βόλου.

Πολλές  ήταν οι διακρίσεις που έλαβε :

1ος στο open bouldering  παίδων, 3ος στο αγώνισμα δυσκολίας παίδων, 7ος στο bouldering  (αγωνίστηκε στην κατηγορία "Ανδρών")

Μετά τις παραπάνω επιτυχίες ο Θοδωρής Διακάκης  επιλέγει να εκπροσωπήσει την Ελλάδα ως μέλος της Εθνικής Ομάδας Αγωνιστικής Αναρρίχησης, σε διεθνής αγώνες στους οποίους θα  συμμετάσχει η Ελληνική Ομοσπονδία Ορειβασίας Αναρρίχησης.

Επίσης  κλήθηκε και συμμετείχε στο διάστημα 1 – 7 Ιουλίου 2014 στο Ομοσπονδιακό camp προετοιμασίας που πραγματοποιηθηκε στην Κάλυμνο μαζί με τους υπόλοιπους Έλληνες Διεθνείς αναρριχητές και αναρριχήτριες. Αξίζει να τονίσουμε ότι τα αναρριχητικά πεδία της Καλύμνου είναι από τα δυσκολότερα και πιο ενδιαφέροντα του κόσμου.

Μπράβο!!!!! Θοδωρή σε συγχαίρουμε και σε  καμαρώνουμε. Οι επιτυχίες και οι διακρίσεις σου καθώς και η συμμετοχή σου στην Εθνική Ομάδα μας γέμισαν χαρά και συγκίνηση.

Σου ευχόμαστε κάθε επιτυχία  στην προσπάθεια σου, είμαστε δίπλα σου.