Πρόγραμμα Πεζοποριών και Αναβάσεων

Καστελόριζο (Μεγίστη), 30/6 – 8/7: καθαρίζουμε εθελοντικά!!!
 

Φέτος ο Σύλλογός μας θα δραστηριοποιηθεί στο Καστελόριζο ή Μεγίστη, το εμβληματικό νησί του ανατολικότερου νησιώτικου σημείου της Πατρίδας μας.Kastelorizo a6ab4

Εκεί, φιλοξενούμενοι του αδελφοποιημένου Καστελόριζου με το Δήμο Φυλής θα προστρέξουμε και πάλι εθελοντικά, με τις τσάπες, τις ψαλίδες μας και άλλα εργαλεία …εξόντωσης της βλάστησης για να κρατήσουμε ανοιχτά και καθαρά τα μονοπάτια της Μεγίστης, της Μεγίστης της καρδιάς μας!! Παράλληλα με την ολιγόωρη καθημερινή δουλειά θα γνωρίσουμε το νησί με τα βαθιά πρασινογάλαζα νερά και τον πανέμορφο διατηρητέο οικισμό γύρω από το λιμάνι της. Εκεί, στο νησί της «κυράς της Ρω», θα ανταμώσουμε και πάλι φέτος, εθελοντικά και δυναμικά, φιλοξενούμενοι του Δήμου σε δημοτικό κτήριο με τις σκηνές μας.

volunteer a3766Συνάντηση 30/6 στο λιμάνι του Πειραιά στις 13:00 και αναχώρηση με το πλοίο της γραμμής στις 14:00. Η επιστροφή μας προβλέπεται από το Καστελόριζο να γίνει στις 08/7 στις 11:30 το πρωί και το πλοίο θα φτάσει στο λιμάνι του Πειραιά στις 9/7 στις 09:30 το πρωί.  Ο Δήμος επιδοτεί με σημαντική έκπτωση τα ακτοπλοϊκά μας εισιτήρια (το κόστος ακτοπλοϊκών εισιτηρίων μετ' επιστροφής με έκπτωση 50% ανέρχεται στο ποσό των 82,50 ευρώ και η οικονομική ενίσχυση του Συλλόγου είναι 20 ευρώ) 

Συντονιστές: μέλη του Δ.Σ.

Δηλώσεις συμμετοχής από 15/5/2022