Η Πάρνηθα έχει τον αγώνα της

13o ΑΡΜΑ ΠΑΡΝΗΘΑΣ

7o ATHENS-FILY CLIMB FEST

7o ATHENS-FILY CLIMB FEST

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΕΖΟΠΟΡΙΩΝ ΚΑΙ ΑΝΑΒΑΣΕΩΝ

Ετήσια Προβολή
Ανά έτος
Μηνιαία προβολή
Ανά μήνα
Weekly View
Ανά εβδομάδα
Daily View
Σήμερα
Search
Αναζήτηση
Κοπή πίτας & βραβεύσεις αθλητών, ορειβατών, αναρριχητών και εθελοντών. Μουσική βραδιά με τους «Ονειροπόρους»
 

15/1

Κοπή πίτας & βραβεύσεις αθλητών, ορειβατών, αναρριχητών και εθελοντών. Μουσική βραδιά με τους «Ονειροπόρους»

Η γιορτή για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας μας θα γίνει στις 18:00 το απόγευμα και πρώτη φορά μετά από 20 χρόνια στο γραφείο μας κι όχι σε κάποιο βουνό ή καταφύγιο, επισφραγίζοντας έτσι την εποικοδομητική πορεία 20 ετών και τις θετικές προσπάθειες των μέχρι τώρα Διοικητικών Συμβουλίων.

Θα βραβευτούν οι αθλητές του συλλόγου που διακρίθηκαν σε αγώνες, οι ορειβάτες με τις περισσότερες συμμετοχές σε πορείες, οι εθελοντές πυροφύλακες, οι αναρριχητές που κατέθεσαν την ετήσια αναρριχητική τους δράση και συγκέντρωσαν τις μεγαλύτερες βαθμολογίες και λοιπές διακρίσεις μελών του Συλλόγου μας. Μια γιορτή για την ευγενή άμιλλα μεταξύ των μελών μας για τις δραστηριότητες της χρονιάς που πέρασε. Όπως κάθε χρόνο στα φλουριά της πίτας μας θα αντιστοιχούν σημαντικά ορειβατικά κι όχι μόνον, δώρα.

Κι η βραδιά θα συνεχιστεί με μουσική από τους «Ονειροπόρους»: Αργύρης Δερβυσάκης πλήκτρα, Βασίλης Μουντής κιθάρα κλασική - ηλεκτρική και Κωνσταντίνα Μάρκου φωνητικά. Δεν θα λείψουν τα μεζεδάκια στο BBQ μας και το κρασάκι.

Οικοδεσπότες της βραδιάς, τα μέλη του Δ.Σ.